موشن گرافیک آموزش احکام نماز - لباس نمازگزار – قسمت ۸

۴,۸۶۲

آموزش احکام نماز - لباس نمازگزار – قسمت هشتم

در قسمت های قبل 5 شرط لباس نماز گزار گفته شد. و اما نکته آخر این که، لباس نمازگزار نباید لباسی باشه که منشا فساد یا مایه هَتک و یا بى آبرویى نمازگزار باشه و گرنه نماز با اون لباس اشکال داره. مثلا اگه نمازگزار لباس های پاره یا جذابی بپوشه که سبب انگشت نما شدنش بشه هم نمازش باطل شده و هم مرتکب حرام شده.

علاوه بر این نمازگزار نباید لباس شُهرت بپوشه. به عبارت دیگه پوشیدن لباس هایی که جنبه خودنمایی یا ریا کاری داره موجب اِبطال نماز می شه.

نکته: مستحبه انسان یه سری از لباس ها رو برای نماز بپوشه. یعنی پوشیدنشون سبب می شه ثواب نماز بیشتر بشه. که عبارتند از :1- لباس سفید 2- لباس پاکیزه3- عَبا  4- به سر کردن عَمامه با تَحتُ الحَنَک و علاوه بر این ها عطر زدن و انگشتر به دست کردن هم از مستحبات نمازه.

در مقابل پوشیدن یه سری از لباس ها برای نماز مکروهه. یعنی پوشیدن این لباس ها از ثواب نماز کم می کنه که عبارتند از :1- لباس کثیف 2- لباس تنگ 3- لباس کسى که از نجاست پرهیز نمى کنه 4-باز بودن دکمه هاى لباس5- لباسى که نقش صورت داره 6-به دست کردن انگشترى که روى اون صورت انسان یا حیوانى نقاشی شده 7- لباس سیاه البته به جز در موارد تعظیم شعائر، چادر، عبا، و عمّامه سادات.